Krijg hulp »
+++ Coronavirus: Repatriëringen uit het buitenland zijn nog steeds mogelijk +++

Internationale service

Wij helpen onze internationale patiënten bij het zoeken van een tolk, nemen contact op met ziekenhuizen en assisteren bij immigratieformaliteiten.

Krijg hulp »

Internationale service

Leestijd: 1 minuut

Internationaler Service

Wij helpen u wereldwijd – daarbij speelt het geen rol in welk land u zich bevindt. Onze meertalige terughaaldienst realiseert een comfortabele repatriëring uit het buitenland en ondersteunt u vanuit onze centrale op elk moment bij alle bureaucratische zaken.

Assistentie bij de immigratie

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk, ambulancevluchten op korte termijn te organiseren, ook wanneer de patient nog geen visum heeft aangevraagd. Dit geldt in het bijzonder wanneer een behandeling in Nederland dringend noodzakelijk is of wanneer de medische standaards in het thuisland zo gebrekkig zijn dat behandeling in Nederland moet plaatsvinden. In tijdkritische noodgevallen helpen wij u met de officiele afwikkeling bij de autoriteiten, zodat een behandeling van levensbelang niet strandt op bureaucratische hindernissen.

Tolk

Wij weten, dat het in het buitenland vaak tot misverstanden komen kan, wanneer men de locale gebruiken niet kent of de taal niet beheerst. In het bijzonder bij de communicatie in buitenlandse klinieken komt het aan op het directe begrip tussen de patiënt, hun verwanten en het medische personeel. Om die reden staan onze meertalige medewerkers u 24 uur per dag gedurende de gehele repatriëring terzijde en ondersteunen ze u telefonisch in de betreffende landstaal bij al uw vragen.

Voor het geval dat u in het buitenland hulp nodig heeft voor de communicatie met de lokale artsen, sturen wij u op wens ook graag een tolk, die u bij het contact met het personeel van de kliniek ter zijde staat en voor direct begrip tussen alle betrokkenen zorgdraagt.

Contact met ziekenhuizen

Indien u streeft naar een behandeling in een van de vele internationaal bekende klinieken in Nederland of in evenzeer gerenommeerde klinieken in het buitenland, neemt u dan op elk gewenst moment contact op: door onze dagelijkse wereldwijde inzet zien wij talrijke klinieken over de gehele wereld als onze partners. Onze internationale afdelingen kunnen op korte termijn een geschikte specialistische kliniek voor het optimale resultaat vinden en ze zullen graag ook het gehele plaatselijke oponthoud voor u organiseren.

Heeft u nog vragen?

In onze FAQ vindt u nuttige informatie betreffende intensive care transporten in ambulancevliegtuigen.

Nu contact opnemen voor uw repatriëring

Bij vragen of offerteaanvragen kunt u ons 24 uur per dag telefonisch, per E-Mail of d.m.v. ons contactformulier bereiken. U bereikt ons ervaren, internationale team: