Krijg hulp »
+++ Coronavirus: Repatriëringen uit het buitenland zijn nog steeds mogelijk +++

Behandeling in Nederland

Profiteert u van de wereldwijd gerenommeerde kwaliteit van de medische diensten in Nederland – wij organiseren uw gehele behandeling op het hoogste niveau.

Krijg hulp »

Behandeling in Nederland

De kwaliteit van de medische diensten in Nederland is bij patiënten op de hele wereld bekend en wordt hooggewaardeerd. In het bijzonder patiënten uit de voormalige Sovjet-Unie (vooral uit Rusland en Kazachstan), uit Arabischtalige landen en uit Azië besluiten regelmatig tot medische behandelingen en operaties in Nederlandse klinieken. De meeste behandelingen worden in de volgende vakgebieden doorgevoerd:

  • Cardiologie
  • Cardiochirurgie
  • Neurologie
  • Oncologie
  • Tandheelkunde
  • Orthopedie
  • Oogheelkunde

Vooral in deze speciaalgebieden zijn in Nederland talrijke klinieken en experts, die wereldwijd een uitstekende reputatie hebben. Tegelijkertijd kan de kwaliteit van de medische diensten in de thuislanden zich vaak niet meten met de Nederlandse kwaliteit.

Een verder pluspunt, waarvan velen van ons in Nederland in verband met de vanzelfsprekendheid niet meer bewust zijn: Om een kwalitatief hoogwaardige medische behandeling te verkrijgen is het niet noodzakelijk grote ballingsgebieden met wereldbekende klinieken aan te sturen, want het niveau van de diensten is in dit land in zijn algemeenheid hoog.

Wij organiseren uw oponthoud in het ziekenhuis

Onafhankelijk van op welk medisch vakgebied u een behandeling in Nederland wenst, hebt u steeds een betrouwbare partner met jarenlange ervaring nodig, die uw ziekentransport alsmede een adequaat oponthoud organiseert. Wanneer u zich in Nederland of in het buitenland wil laten behandelen, richt u zich het best direct aan Medische Repatriëringsdienst.

Onze experts zijn 24 uur per dag bereikbaar en uw zorgen en vragen gaan hen zeer ter harte! Desgewenst organiseren wij het gehele oponthoud in de kliniek van uw wens, verzorgen de communicatie met het personeel van de kliniek en zorgen voor aangename besteding van de vrije tijd van uw verwanten. 

Heeft u nog vragen?

In onze FAQ vindt u nuttige informatie betreffende medisch transport in het vliegtuig.

Nu contact opnemen voor uw repatriëring

Bij vragen of offerteaanvragen kunt u ons 24 uur per dag telefonisch, per E-Mail of d.m.v. ons contactformulier bereiken. U bereikt ons ervaren, internationale team: