Krijg hulp »
+++ Coronavirus: Repatriëringen uit het buitenland zijn nog steeds mogelijk +++

Porto Rico

Krijg hulp »

Ziekentransport van Porto Rico naar Nederland

Ziekentransport

Ook wanneer u of uw familielid zich in Porto Rico bevindt en onze hulp bij een repatriëring naar Nederland nodig heeft, ondersteunen wij u op elk moment gaarne met onze jarenlange ervaring in de medische luchtvaart. Onafhankelijk van de precieze locatie van de patiënt in Porto Rico halen wij u op en brengen u onder begeleiding van een medisch team  snel en veilig naar Nederland.

We beschikken over een wereldwijd netwerk van ambulancevliegtuigen, reddingshelikopters en ziekenauto’s. Ook een repatriëring in een lijnvliegtuig behoort afhankelijk van de gezondheidstoestand van de patiënt tot de mogelijkheden. Onze experts selecteren steeds in overleg met u het best passende transportmiddel voor uw specifieke geval. Vanzelfsprekend werken wij bij ieder ziekentransport vanuit Porto Rico volgens de hoogst mogelijke medische kwaliteitsstandaarden.

De terughaaldienst van de medische repatriëringsdienst bestaat uit talrijke internationale afdelingen, die u bij de organisatie van uw repatriëring naar Nederland dag en nacht ondersteunen. Voorafgaande aan een repatriëring uit Porto Rico verzorgen wij op uw wens de communicatie met de verantwoordelijke autoriteiten en het lokale ziekenhuispersoneel. Daardoor kunnen wij vele bureaucratische obstakels uit de weg ruimen en u zoveel mogelijk ontlasten

Repatriëring van Porto Rico met coronavirus

Als u ziek wordt van het coronavirus in Porto Rico, organiseren wij uw snelle medische repatriëring voor verdere behandeling in Nederland. Hiervoor wordt meestal een ambulancevliegtuig ingezet. U wordt aan boord altijd goed verzorgd en wordt door ons medisch team nauwlettend gecontroleerd, zodat wij u veilig naar huis kunnen brengen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het besmetten van uw medemensen tijdens het transport: u ligt in een modern isolatiesysteem waaruit geen virussen kunnen ontsnappen. Het medische team kan u bereiken via speciale poorten en is niet beperkt tijdens de behandeling.

Repatriëring uit één hand

Er zijn talrijke medische redenen voor een repatriëring gedurende uw verblijf in Porto Rico. Een ernstige ziekte of een ongeluk kunnen tenslotte gedurende een reis in het buitenland evenzeer plaatsvinden als thuis in Nederland. In zulke situaties staat de Medische Repatriëringsdienst als expert op het gebied van repatriëringen uit Porto Rico steeds aan uw zijde. 

Wanneer wij het ziekentransport in een ambulancevliegtuig of in een lijnvliegtuig uitvoeren, regelen wij ook de ambulance of reddingswagen, om de patiënt en zijn begeleiders aangenaam en veilig naar het dichtstbijzijnde vliegveld of van de luchthaven van bestemming in de thuiskliniek te brengen. Vanzelfsprekend nemen wij – onafhankelijk van de gekozen transportweg – de complete rompslomp van de organisatie van u over: zowel de beoordeling van de gezondheidstoestand van de patiënt, daarna de coördinatie van de vertrek- en aankomsttijden tot de overdracht van de patiënt in de kliniek van bestemming, we houden alle touwtjes strak in de hand. U kunt zich concentreren op de morele ondersteuning van de patiënt, en wij coördineren het ziekentransport naar Nederland. 

Kosten van een ziekentransport uit Porto Rico

De afstand tussen Porto Rico en Nederland is slechts één factor die de kosten van een ziekentransport tussen deze beide landen beïnvloedt. Bovendien spelen ook het gekozen transportmiddel, de gezondheidstoestand van de patiënt en de urgentie van de aanvraag een belangrijke rol. Daarom berekenen wij die kosten voor een ziekentransport van Porto Rico naar Nederland voor elk geval individueel. Graag maken we voor u een gratis en vrijblijvende offerte voor uw repatriëring.

Neem nu contact op voor uw repatriëring uit Porto Rico

Ons ervaren team adviseert u gaarne bij alle vragen omtrent uw repatriëring uit Porto Rico naar Nederland. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar:

Terug naar het overzicht