Krijg hulp »
+++ Coronavirus: Repatriëringen uit het buitenland zijn nog steeds mogelijk +++

Uw voordelen

Profiteert u van onze jarenlange ervaringen met medische repatriëringen, de 24-uurs bereikbaarheid en de uiterst vlotte startbereidheid – wereldwijd binnen 24 uur.

Krijg hulp »

Uw voordelen

Leestijd: 1 minuut

Am Krankenhausbett

Wij brengen u snel en veilig naar huis

Ons hooggekwalificeerde, meertalige team is 24 uur per dag wereldwijd voor u inzetbaar, om nationale ambulancevluchten en internationale repatriëringen te organiseren. Wij ontwikkelen in de kortst mogelijke tijd transportplannen, die steeds op maat gesneden zijn op de individuele behoeften van onze patiënt.

Jarenlange ervaring

Sinds vele jaren voeren wij wereldwijde repatriëringen in ambulancevliegtuigen, helikopters en ziekenauto´s uit. Daarmee waren we in staat talrijke patienten in een moeilijke noodsituatie competent te helpen en ze in de kortst mogelijke tijd veilig terug naar Nederland te brengen, waar ze aansluitend succesvol behandeld werden.

24 uur persoonlijke bereikbaarheid

U kunt ons op elk moment bereiken. Onze meertalige medische repatriëringsdienst is rond de klok persoonlijk voor u inzetbaar - ook in de weekenden en op feestdagen - en verwerkt uw aanvraag in de kortst mogelijke tijd. Nadat u ons de eerste informatie over de gezondheidstoestand van de patiënt en de rij- c.q. vliegroute heeft meegedeeld, maken wij voor u per ommegaande een schriftelijke, vrijblijvende offerte. Bij alle vragen, wensen en veranderingen voor uw repatriëring kunt u ons vanzelfsprekend 24 uur per dag bereiken. We staan u gaarne op elk gewenst moment kosteloos voor een telefonische aanvraag terzijde.

Onmiddellijke vertrekparaatheid

Op elk moment van de dag of nacht, op bijna elke plek ter wereld kunnen wij uw repatriëring in de kortst mogelijke tijd organiseren – dit kan nog op dezelfde of uiterlijk de volgende dag gebeuren. Wij hebben daarbij steeds toegang tot hooggespecialiseerde medische teams, die 24 uur per dag op afroep beschikbaar zijn. Ambulancevliegtuigen en reddingshelikopters zijn bovendien wereldwijd zo gepositioneerd, dat ze op elk moment met slechts geringe aanvliegtijd op bijna elke plaats ter wereld paraat kunnen staan.

Heeft u nog vragen?

Veel uitgebreide informatie over de afwikkeling van ambulancevluchten en betreffende onze service vindt u in onze FAQ.

Nu contact opnemen voor uw repatriëring

Bij vragen of offerteaanvragen kunt u ons 24 uur per dag telefonisch, per E-Mail of d.m.v. ons contactformulier bereiken. U bereikt ons ervaren, internationale team: