Krijg hulp »
+++ Coronavirus: Repatriëringen uit het buitenland zijn nog steeds mogelijk +++

Onze competenties

24-urige begeleiding in uw moedertaal, professionele medische overdracht en veilige en snelle afwikkeling van uw repatriëring – op onze wereldwijde expertise kunt u vertrouwen.

Krijg hulp »

Onze competenties

Leestijd: 1 minuut

https://vecdn.eweso.net/images/content/da/service/service-competence.jpg

Bij de Medische Repatriëringsdienst wordt u geholpen door geëngageerde en ervaren experts op het gebied van internationale repatriëringen. Ons hooggekwalificeerde team beschikt op het gebied van repatriëringen over jarenlange ervaring. Daardoor kunnen onze medewerkers snel op uw aanvragen reageren en binnen de kortst mogelijke tijd hulp aanbieden.

Internationale afdelingen

Onze internationale afdelingen bieden u een wereldwijde rondom-service in verschillende talen aan: naast Nederlands, Duits, Engels en Frans ook in het Italiaans, Portugees, Spaans, Russisch en Pools zowel als in diverse Arabische dialecten op het niveau van native speaker.

Daarmee kunnen we voor u de complete assistentie in het buitenland in de meeste landen ter wereld op ons nemen. Wendt u zich te allen tijde aan ons – al onze afdelingen staan 24 uur per dag voor u klaar en ondersteunen u ofwel vanuit onze centrale danwel direct bij u ter plaatse.

Hoogste medische standaard

Onze medische afdeling neemt de gehele medische afwikkeling ter voorbereiding van uw repatriëring op zich. Dit varieert van het verkrijgen van medische rapporten tot het beoordelen van het vermogen om de patiënt te transporteren tot verhelderende gesprekken van arts tot arts of zelfs het bezoeken van de patiënt ter plaatse om de gezondheidstoestand persoonlijk te beoordelen.

In het bijzonder in die gevallen, waarin de kliniek in het buitenland zich niet coöperatief gedraagt, u niet de mogelijkheid krijgt om de medische rapporten te verkrijgen of de patiënt als “niet transporteerbaar” wordt ingeschat, neemt u zo spoedig mogelijk contact met ons op. In zulke gevallen vinden wij altijd de optimale oplossing voor uw repatriëring.

Bed-tot-bed-service

Wij nemen altijd graag het gehele patiëntentransport op ons, zodat er geen verdere rompslomp op u af komt. Dat betekent, dat wij niet alleen de ambulancevlucht voor u regelen, maar ook alle noodzakelijke grondtransporten, om u op de medisch veiligste manier naar het vliegveld danwel de kliniek van bestemming te brengen. Vanzelfsprekend zorgen wij er ook voor dat alle vergunningen worden verkregen, die voor een gesmeerd verlopende repatriëring noodzakelijk zijn. Aanvullend ontlasten wij u bij de communicatie met de verantwoordelijke autoriteiten.

De complete repatriëring uit één hand heeft als voordeel, dat kosten worden gereduceerd, de kwaliteit wordt gegarandeerd en de moeite voor een goede organisatie wordt geminimaliseerd.

Wij stemmen alle afhaal- en vliegtijden op elkaar af en zorgen ervoor, dat afhankelijk van de patiëntentoestand het geschikte voertuig (ziekenwagen of reddingswagen) met het passende medische team wordt ingezet.

Heeft u nog vragen?

In onze FAQ hebben wij uitvoerige informatie rondom het thema repatriëringen uit het buitenland voor u samengesteld.

Nu contact opnemen voor uw repatriëring

Bij vragen of offerteaanvragen kunt u ons 24 uur per dag telefonisch, per E-Mail of d.m.v. ons contactformulier bereiken. U bereikt ons ervaren, internationale team: