Krijg hulp »
+++ Coronavirus: Repatriëringen uit het buitenland zijn nog steeds mogelijk +++

Lidmaatschappen

Krijg hulp »

Lidmaatschappen

Waar een individu vaak niet verder komt, kan een sterk collectief veel bereiken. Zeker als het gaat om het bieden van wereldwijde hulp, wordt het doel vaak door een goede coördinatie bereikt. In het medische luchtvervoer zijn optimale randvoorwaarden en een goede afstemming tussen alle betrokkenen van essentieel belang. Daarvoor spannen wij ons elke dag in en ondersteunen wij doormiddel van onze lidmaatschappen verschillende groepen en organisaties die dezelfde doelstelling nastreven.

Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen is vooral actief in crisis- en rampgebieden. Ze voeren hun activiteiten uit met als principe dat iedereen een recht op professionele medische hulp heeft. Religie, nationaliteit, etnische afkomst of politieke voorkeur spelen hier geen rol. Vanwege haar voortdurende inspanningen ontving deze organisatie in 1999 de Nobelprijs voor de Vrede. Met Artsen zonder Grenzen delen wij de wens om overal ter wereld hulp te bieden aan mensen in nood. Wij zijn er dan ook trots op, dat we een partner van deze belangrijke organisatie zijn.

Association of Air Medical Services (AAMS)

Al sinds tientallen jaren staat de Association of Air Medical Services (AAMS) achter de belangen van ambulancevlucht-centrales. Doel van deze non-profitorganisatie is het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit, veiligheid en effectiviteit van de medische verzorging en het medische vervoer. Deze taken vervuld de AAMS door de wereldwijde inzet voor de belangen van de ambulancevlucht-centrales en door het organiseren van talrijke (bij)scholingsprogramma´s. Aangezien ook bij ons veiligheid en kwaliteit voorop staan, zien we in de Association of Air Medical Services een perfecte partner.

National Business Aviation Association (NBAA)

Logo - NBAA

De National Business Aviation Association (NBAA) werd vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht. Deze organisatie behartigt de belangen van de General Aviation. Hieronder valt elke vorm van zakelijk gebruik van vliegtuigen, behalve de activiteiten van commerciële luchtvaartmaatschappijen, dus ook de ambulancevluchten. De NBAA zet zich wereldwijd in voor de veiligheid, beschikbaarheid en efficiëntie van de General Aviation. Omdat het ook ons doel is wereldwijd beschikbare, veilige en efficiënte repatriëringen aan te bieden hebben wij grote waardering voor onze samenwerking met de NBAA.