Krijg hulp »
+++ Coronavirus: Repatriëringen uit het buitenland zijn nog steeds mogelijk +++

Coronavirus: Repatriëringen uit het buitenland zijn nog steeds mogelijk

Krijg hulp »

Coronavirus: repatriëring voor niet-zieken

Leestijd: 1 minuut

Vanwege de huidige coronavirus-pandemie hebben we onze dienstverlening uitgebreid en bieden we ook repatriëringen aan voor niet-zieken. Hiervoor maken we gebruik van privévliegtuigen zonder medische apparatuur , die flexibel beschikbaar zijn en u veilig thuisbrengen.

Mann im Privatjet

Dit is de laatste dagen nodig voor steeds meer reizigers die in het buitenland verrast werden door de huidige situatie. Lijnvluchten zijn volgeboekt of geannuleerd, waardoor het onmogelijk is om via de gebruikelijke weg terug te keren. Het goede nieuws hierbij is, dat ondanks alle grenssluitingen repatriëringen naar het thuisland nog steeds mogelijk zijn. De terugkeer van buitenlandse gasten naar hun thuisland valt buiten vrijwel alle reisbeperkingen.

De snelste weg naar huis in een privéjet

Voor niet-zieken is de privéjet het ideale middel voor een repatriëring. Deze kan meestal nog op dezelfde dag beschikbaar worden gesteld en ook gebruik maken van kleinere regionale luchthavens. Op deze manier kunnen wij u heel dicht bij uw verblijfplaats oppikken. Het vluchtschema is hier volledig afgestemd op uw behoeften.

De best mogelijke bescherming tegen besmetting

Op een privévlucht bent u optimaal beschermd tegen besmetting met het coronavirus, omdat u het contact met vreemden bijna volledig kunt vermijden . Weg van de drukte checkt u in bij de General Aviation Terminal, waar zich slechts weinig andere reizigers ophouden. Uw privéjet is exclusief beschikbaar voor uw internationale retourvlucht, zodat er geen onbekende passagiers aan boord zijn - alleen u en de bemanning.

Uw reis naar de luchthaven

Als u dat wenst, kunnen we ook uw reis naar de luchthaven en van de luchthaven naar uw bestemming organiseren, zodat u geen gebruik hoeft te maken van het openbaar vervoer. Wij bestellen graag een taxi voor u of regelen een chauffeursdienst.

Nu contact opnemen voor uw repatriëring uit het buitenland

Onze 24-uurs service neemt uw aanvraag onmiddellijk in behandeling. Dit stelt ons in staat om in dringende gevallen zo snel mogelijk te reageren en uw terugkeer vanuit het buitenland te regelen. Neem contact met ons op:

Terug